sekmadienis, gegužės 29, 2016

DOVE „Derma Spa" savaiminio įdegio losjonas „Summer Revived“


 Merginos, ar jaučiate, kad jau tuoj tuoj prasidės vasara? Kol laukiame birželio 1-osios, kviečiu paskaityti apie DOVE naujieną - „Derma Spa" savaiminio įdegio losjoną „Summer Revived", kurį išbandžiusi jau be baimės demonstruoju kojas!

„Summer Revived“ losjono privalumai:


1. Asortimente yra dviejų - šviesaus/vidutinio bei vidutinio/tamsaus - atspalvių losjonai, tad laužyti galvos, kurį pasirinkti, ilgai neteks.

2. Labai malonaus, DOVE priemonėms būdingo kvapo.

3. Lengvos, kreminės konsistencijos, todėl losjonu itin paprasta tolygiai padengti kūną, o tai lemia tolygaus įdegio rezultatą.

4. Šis savaiminis įdegio losjonas ne tik suteikia atspalvį, bet ir puoselėja odą - ją maitina, drėkina, lygina ir švelnina.

5. Greitai įsigeria.

6. Sluoksniuojant galima reguliuoti spalvos intensyvumą.


VERDIKTAS:

 Kartojau, kartoju ir nepaliausiu kartojusi, jog savaiminio įdegio priemonės yra saugiausias ir efektyviausias būdas saulės nubučiuotos odos efektui išgauti. Ne išimtis ir „Summer Revived“ - pirmasis SPA tipo kūno losjonas - kurį naudoti be galo paprasta. Rekomenduoju užmiršti soliariumus ir viliojančiu įdegiu pasipuošti jau dabar, nes DOVE dėka švytinti bei sveika oda pasiekiama ranka.

 Kiekis - 200 ml

 Įsigyti galite didžiusiuose prekybos centruose.

penktadienis, gegužės 27, 2016

Jogurto kapsulės su skaidulomis


 Jogurto kapsules su skaidulomis rekomenduojama vartoti, kai vargina lėtinis vidurių užkietėjimas (pavyzdžiui, atsiradęs nėštumo metu) ar hemarojus, taip pat kai norima palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje. Jei pakeitėte mitybos įpročius, laikotės dietos, šios kapsulės gali padėti išryškinti norimas kūno linijas, nes pasižymi apetitą mažinančiomis savybėmis. Kadangi tai ypač aktualu ruošiantis vasaros sezonui, nutarėme aptarti skaidulų poveikį.

 Maistinės skaidulos, arba ląsteliena, yra augalinės kilmės medžiagos, padedančios maistui judėti virškinamuoju traktu ir gerinančios žarnyno veiklą. Skaidulose taip pat gausu organizmui reikalingų medžiagų: vitaminų, mineralų, antioksidantų. Daugiausiai skaidulų galima gauti valgydami tam tikrus maisto produktus. Vienas iš jų – pilnagrūdžiai gaminiai. Rudieji ryžiai, juoda duona ar kiti pilno grūdo produktai yra puikus skaidulų šaltinis. Ląstelienos taip pat gaunama valgant ankštines daržoves (pupeles, lęšius, žaliuosius žirnelius), riešutus (migdolus), vaisius ir uogas (datules, slyvas, kriaušes), įvairias sėklas (moliūgų, sezamų, saulėgrąžų, ispaninių šalavijų).

 Valgyti skaidulų gausų maistą ypač pravartu metant ar reguliuojant kūno svorį. Skaidulos skrandyje išbrinksta, jį užpildo ir suteikia sotumo jausmą, be to, yra nekoloringos. Taigi trumpai drūtai - skaidulos užtikrina ne tik gerą savijautą, bet ir prisideda prie figūros dailinimo.

 Jei neturite laiko ar noro keisti savo mitybos, galimas ir netgi labai rekomenduotinas variantas yra jogurto kapulių su skaidulomis vartojimas. Jas siūloma suaugusiesiems ir vaikams nuo 3 metų amžiaus gerti po 2 kapsules per dieną, geriausiai pusvalandį prieš valgį užgeriant didesniu kiekiu vandens. Jei sunku praryti kapsulę, galima ją atidaryti ir suberti miltelius į maistą arba gėrimą. Paprasta ir efektyvu!

Kaina apie 3.98 €

Jogurto kapsules su skaidulomis įsigyti galima visose vaistinėse. 

sekmadienis, gegužės 22, 2016

L'Oréal Paris Paris Volume Million Lashes Feline bei Maybelline The Colossal Volum' Express Go Chaotic! blakstienų tušai



 Nors blakstienų tušo nelaikau pirmo būtinimo priemone, bemaž niekad nepraleidžiu progos optiškai padidinti akių ir suteikti žvilgsniui gylio. Taigi šiandien noriu pristatyti L'Oréal Paris bei Maybelline naujienas: ringe kaunasi Volume Million Lashes Feline bei The Colossal Volum' Express Go Chaotic! blakstienų tušai.

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline blakstienų tušas


1. Akį traukianti, stilinga pakuotė, padabinta emeraldo ir auksinės spalvos detalėmis.
 
2. Tušo šepetėlis lenktas ir dantytas, kruopščiai atskiria kiekvieną blakstieną.

3. Formulė kiek klampoka, tačiau blakstienų, laimei, nesulipina.

4. Formulė praturtinta arganų aliejumi.

5. Ypač juodas.

6. Gerai ilgina, atskiria ir užriečia blakstienas. Atsižvelgiant į tai, jog tušas priskiriamas „Volume" kategorijai, suteikiamos apimties man pritrūko.

7. Neatsparus vandeniui.

Naudojimas: tepkite blakstienas nuo šaknų iki galiukų išorinio kampučio kryptimi. Naudokite zigzago judesius, kad blakstienos atrodytų tankesnės ir labiau atskirtos.

Talpa - 9,2 ml

Kaina - 13,99 Eur


Maybelline The Colossal Volum' Express Go Chaotic! blakstienų tušas


1. Ryškus, akį rėžiantis geltonas buteliukas leis tušą atrasti bet kur ir bet kada.

2. Šepetėlis pailgas, tiesus, netvarkingai dantytas, kad sukurtų chaotišką efektą.

3. Gerai tankina, ilgina.

4. Ypač juodas.

5. Neatsparus vandeniui.

6. Formulė sukurta taip, kad lipintų blakstienas - įdomus variantas eksperimentams.

Talpa - 9,2 ml

Kaina - 10,99 Eur
VERDIKTAS:

 Tušai iš tiesų skirtingi, todėl patarčiau rinktis pagal savo norus ir poreikius. Pirmąjį - L'Oréal Paris Volume Million Lashes Feline - tušą rekomenduočiau rinktis įprasto, t.y. tvarkingo, įvaizdžio mėgėjoms, tik dar kartą pabrėžiu, jog itin didelio apimties suteikiančio efekto aš nepastebėjau. Visgi, kalbant apskritai, tušas man patiko - gerai laikosi, puikiai atskiria blakstienas, vienu žodžiu - šaunus pasirinkimas kasdienai. Tuo tarpu Maybelline The Colossal Volum' Express Go Chaotic! blakstienų tušas kiek kitoks - pirmi du jo sluoksniai ant blakstienų atrodo ganėtinai įprastai, o štai trečias jau suteikia chaotišką efektą. Jei jis Jums priimtinas - stipriai rekomenduoju, nes tokio tipo tušų rinkoje nėra tiek jau daug.

Apžvalgoje minėtus gaminius įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.

antradienis, gegužės 17, 2016

Absolute care matinis gydomasis kremas riebiai, pažeistai odai



 Odos tipui tinkantis kremas - privalomas kasdienės veido priežiūros rutinos atributas. Šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais bei pastebėjimais apie Absolute care - gydomosiomis savybėmis pasižyminčios Negyvosios jūros produktų linijos - matinį kremą, kurį gamintojai rekomenduoja riebios, pažeistos, probleminės veido odos savininkėms.
  
Absolute care matinis gydomasis kremas riebiai, pažeistai odai
  
1. Įpakuotas dailiame stikliniame buteliuke su patogiu dozatoriumi.

2. Gaivaus, malonaus kvapo.

3. Itin lengvos konsistencijos - tepti kremą vienas malonumas.

4. Tinkamas probleminei, riebaluotis linkusiai odai.

5. Suteikia matinį efektą, gaivumo pojūtį.

6. Atstato natūralų odos drėgmės balansą, saugo odą nuo toksinų, paraudimo ir UV spinduliuotės.

7. Sutraukia poras.


VERDIKTAS:

 Dėmesio vertas produktas. Šį Absolute care matinį gydomąjį kremą naudoju jau nemažą laiko tarpą (mėnesį su trupučiu) ir, tiesą sakant, spėjau pastebėti poveikį - oda tapo skaistesnė (pirmiausia - kaktos srityje), naujų spuogų neatsiranda, pastebimai suvienodėjo odos atspalvis (sumažėjo raudonumų). To pasekmė - reikia mažiau maskavimo ir riebalų perteklių sugeriančios kompaktinės pudros, nes kremas neprastai kontroliuoja odos blizgesį. Tad verdiktas aiškus - rekomenduoju išbandyti.

Naudojimas: keletą lašų atsargiai paskirstykite aplink akis. Pirštų galiukais švelniai patapšnokite, kol serumas įsigers.

Talpa - 50 ml

Kaina - 19,98 € (registruotiems klientams taikoma nuolaida).

Įsigyti galite www.burkalifa.eu

penktadienis, gegužės 13, 2016

Mont Bleu stiklinės nagų dildės su swarovski kristalais



 Sakoma, kad apie vyrą galima spręsti iš jo batų, o apie moterį - iš jos rankų bei nagų. Tad šį kartą norime apžvelgti įžymiąsias Mont Bleu nagų dildes, garsėjančias ne tik grožiu, bet ir čekiška kokybe.

 Stiklinės dildės ypatingos tuo, kad jos nekenkia nagams - nebraižo, nežeidžia paviršiaus, todėl apsaugo nuo sluoksniavimosi. Šios dildės yra gerokai minkštesnės už metalines - itin švelniai, tačiau efektyviai poliruoja nago paviršių ir kaipmat suteikia jam idealią formą.

 Be to, Mont Bleu dildės yra ilgaamžės - pagamintos iš čekiško grūdinto stiklo, jos tarnauja tikrai ne vienerius metus. Dildes lengva prižiūrėti - tereikia pakišti po šilto tekančio vandens srove ir jos atrodo tarsi ką tik pirktos.

 Mont Bleu verta rinktis ne tik dėl garantuotos kokybės, bet ir dėl išskirtinumo - jų asortimente yra virš keturių šimtų dildžių. Dažniausiai sutinkamas puošybos elementas - swarovski kristalai. Kaip matote nuotraukose, mano pasirinkimas - ombre stiliaus dildės su violetinės-rausvos spalvos kristalais, kurių grožis nuotraukose, tiesą sakant, menkai teatsispindi. Abi dildės atkeliavo specializuotuose dėkluose, kurie, kaip matote, deja, gan greitai apsivelia, tačiau galiu džiaugtis, jog tai vienintelis mano pastebėtas trūkumas.

 Taip pat gavau manikiūro rinkinį, kurio dėkliukas pagamintas iš odos. Šių rinkinių yra įvairių spalvų, formų ir turinio - priklausomai nuo rūšies, jį gali sudaryti žirklutės, pincetai ir, žinoma, stiklinės dildės. Galiu pasakyti, jog tokį rinkinuką patogu nešiotis visur, ką jau bekalbėti apie naudą ilgų kelionių metu.

 Reziumė, vienareikšmiškai rekomenduoju išbandyti. Mont Bleu - tai ne tik kokybė ir grožis, bet ir praktiška, originali, išskirtinė dovana, pradžiuginsianti bet kurią merginą.

 Įsigyti šias dildes galite https://www.design-glassware.com/

 Daugiau naudingos informacijos rasite http://www.czech-glass-nail-files.com/

 P.S. jei nuspręsite įsigyti, suveskite kodą BLOG ir Jums automatiškai bus pritaikyta net 20% nuolaida visam pirkinių krepšeliui!




ketvirtadienis, gegužės 12, 2016

ARCANCIL lūpų dažai „Mat Hysteria“


  Kai kurių visažistų teigimu, lūpų spalva yra tokia pat svarbi įvaidžio detalė kaip batai ar rankinė, todėl kosmetinėje vertėtų turėti bent po keletą skirtingų lūpų dažų atspalvių. Ir ne bet kokių, o matinių, nes jie ir išlieka ilgiau, ir suteikia rafinuotumo. Visgi kebliausias klausimas - kokius pasirinkti? Skubame į pagalbą ir pristatome populiariuosius ARCANCIL lūpų dažus „Mat Hysteria", kurių nepamėgti veikiausiai neįmanoma.

 ARCANCIL lūpų dažai „Mat Hysteria“


1. Asortimente yra 16 lūpų dažų atspalvių, tad patinkantį gali rasti kiekviena.

2. Dailūs ir kompaktiški - tilps net ir į mažiausią delninę.

3. Aplikatorius kirstas, švelnus, juo itin lengva tolygiai padengti lūpas.

4. Gerai pigmentuoti - užtenka vieno sluoksnio ryškiai spalvai išgauti.

5. Skalsios, kreminės konsistencijos.

6. Išdžiūsta ir matinį efektą suteikia itin greitai.

7. Nors formulė, anot gamintojų, nesausina lūpų (gaminio sudėtyje yra avokado aliejaus), man jos visgi kiek išsausėjo.

8. Patikrinti dermatologų.

9. Ant lūpų išlieka apie šešias valandas.

VERDIKTAS:

 Išties kokybiški lūpų dažai. Iš tų, kuriuos teko bandyti (AVON, GOSH ir ARCANCIL), pastarieji dėl tekstūros bei suteikiamo efekto man patiko labiausiai. Rekomenduoju išbandyti, nes ir pati ketinu papildyti kosmetinę dar keliais „Mat Hysteria" atspalviais.

Talpa - 6,5 ml

Kaina – 7.99 €

Ieškokite EUROKOS parduotuvėse.

Vandenilio peroksidas



 Prieš kurį laiką aptarėmė jodo tirpalo savybes, o šiandien pristatome vandenilio peroksidą, kurį taip pat galima naudoti puoselėjant grožį. Svarbu pabrėžti, jog grožio procedūroms reikia 3 % vandenilio tirpalo (būtent tokį gamina „Valentis").

 Šis preparatas pasižymi antiseptiniu poveikiu, dezinfekuoja, dezodoruoja ir stabdo kraujavimą, todėl dažniausiai yra naudojamas žaizdoms plauti. Plauti žaizdas, dezinfekuoti rankas galima keletą kartų per dieną vandenilio peroksidą vartojant tiesiogiai ant odos.

 Įdomu tai, jog vandenilio peroksidas gali būti naudojamas ir odos būklei gerinti. Štai Jums paprastas receptas: 6 lašus vandenilio peroksido sumaišykite su šauktu alijošiaus sulčių ir palaikykite ant veido 30 minučių. Po kelių procedūrų oda taps pastebimai sveikesnė ir labiau švytinti.

 Vandenilio peroksidą įsigyti galima vaistinėse.

trečiadienis, gegužės 11, 2016

MISSHA Professional šepetėlis biriai pudrai



 Tarptautinės makiažo šepetėlių gamybos kompanijos „da Vinci“ pardavimų direktoriaus Marko Giel teigimu, kosmetiniai šepetėliai yra tokie pat svarbūs kaip ir naudojamos makiažo priemonės. Geras šepetėlis yra puiki investicija - tinkamai prižiūrimas, jis gali tarnauti dvidešimt metų ar net ilgiau. Mano pasirinkimas - MISSHA.

MISSHA Professional šepetėlis biriai pudrai


1. Pagamintas iš natūralių ožkos šerių, todėl ypač tinkamas biriems produktams.

2. Šepetėlio šereliai itin švelnūs, apie odos dirginimą nėra nė ko kalbėti.

3. Nepriekaištingai išlaiko savo formą - nėra jokių šiurkščių kampų ar išsikišusių plaukelių.

4. Didokas, tad keliais brūkštelėjimais padengia visą veido odą.

5. Gražaus dizaino - geltonos ir auksinės detalės suteikia prabangos įspūdį.

VERDIKTAS:


 MISSHA Professional šepetėlį biriai pudrai laikau vienu geriausių savo pirkinių. Jis kokybiškas visais atžvilgiais, todėl, manau, tarnaus dar ilgą laiką. Vienintelis gaminio minusas - kaina (15,05 €), tačiau, kaip jau minėjau, investuoti į gerą priemonę išties verta. Rekomenduoju!

Įsigyti galite internetinėje parduotuvėje www.aroma24.lt