pirmadienis, lapkričio 30, 2015

Olivelia sausas aliejus plaukams



 Atėjus šaltymečiui plaukai reikalauja ypatingos priežiūros - jie ima pūstis, veltis, sausėti dėl šildomų patalpų ir šalčio. Prisiminusi patarlę, kad roges žiemai reikia ruošti vasarą, o ratus - žiemą, nusprendžiau nieko nebelaukti ir pradėti efektyvaus plaukų aliejaus paieškas. Šiandien noriu supažindinti Jus su Macrovitos, jau nuo 1984 m. žinomos natūralios kosmetikos gamintojos, produkcijos linija Olivelia by Macrovita. Apžvalgoje karaliauja jos sausas aliejus plaukams, palikęs man išties gerą įspūdį.


Olivelia sauso aliejaus plaukams privalumai:


1. Minkština, švelnina, maitina, drėkina plaukus.

2. Lengvos tekstūros, todėl neapsunkina plaukų.
 
3. Labai malonaus kvapo, kuris mane nukėlė į vaikystės prisiminimus.

4. Suteikia plaukams spindesio ir lankstumo.

5. Saugo nuo žalingos UV spinduliuotės.

6. Suteikia apimties bei blizgesio.

7. Sudėtyje nėra mineralinės alyvos, parabenų, propilenglikolio.

8. Priemonę lengva naudoti, nes ji su purkštuku.

9. Patikrintas mikrobiologiškai ir dermatologiškai.

10. Netestuotas su gyvūnais.

Naudojimas: nedidelį aliejaus kiekį paskirstyti ant drėgnų plaukų per visą ilgį prieš džiovinant arba ant sausų plaukų ir iššukuoti.

Talpa – 100 ml

Kaina - 10,49 €

VERDIKTAS:


  Aukšta kokybė bei natūralumas - šie epitetai geriausiai apibūdina Olivelia sausą aliejų plaukams. Juo tepami plaukų galiukai akimirksniu atrodo sveikesni, pamaitinti, be to, gražiai žvilga. Didelis pliusas Olivelia linijos gaminiui skrieja ir už žodžiais nenusakomą aliejuko aromatą, kuris maloniai kutena nosį ganėtinai ilgą laiko tarpą. Viską apibendrinus, rekomenduoju išbandyti - patogi pakuotė, lengva tekstūra, saugi sudėtis ir poveikis pateisino manuosius lūkesčius.
Olivelia sausą aliejų plaukams įsigyti galite www.olivelia.lt

šeštadienis, lapkričio 28, 2015

„Nimfės" rožinio molio kaukė „Rožių žemė" ir rožių kremo puta „Roželė"




 Šeštadienių visados laukiu su ypač dideliu nekantrumu, nes skiriu šią savaitės dieną pasilepinimui - leidžiu sau miegoti tiek, kiek noriu, išsiridenusi iš lovos mėgaujuosi kvapniu dušu ir prieš eidama gurkšnoti rytinės arbatėlės veiduką atgaivinu veido kauke. Jau kurį laiką šeštadieniais mano namai iš tolo dvelkia svaiginamu rožių aromatu - tuo pasirūpina Nimfės", natūralios, žmogui ir aplinkai draugiškos lietuviškos kosmetikos, gaminiai. Šiandien noriu Jums papasakoti apie didelį įspūdį palikusią rožinio molio kaukę „Rožių žemė" bei rožių kremo putą „Roželė".



Nimfės" rožinio molio kaukė „Rožių žemė"



1. Tinka mišriai odai.

2. Giliai valo, detoksikuoja odą ir tuo pačiu ją minkština, drėkina bei gaivina.

3. Mažina paraudimus, gydo spuogelius, turi antiseptinių savybių.

4. Veikia labai švelniai, nesausina veido odos.

5. Lengvai nusiplauna - kaukės nereikia gremžti, ant odos nelieka jokių likučių.

Naudojimas: nedidelį kiekį sumaišyti su trupučiu šilto vandens ir tepti ant veido. Palaikyti 15min. Nuprausti šiltu vandeniu.

Kiekis - 50 g

Kaina - 4 €


Nimfės" rožių kremo puta „Roželė"




1. Šią rožių kremo putą iš pirmo žvilgsnio įsimylės tos, kurios negali atsispirti rožių kvapui. „Roželės" aromatas - itin stiprus, todėl gaubs Jus gan nemažą laiko tarpą.

2. Labai švelnios, kreminės, purios konsistencijos, todėl maloniai tepasi ir greitai susigeria.

3. Oda po procedūros lieka minkšta, išpuoselėta, sudrėkinta, pamaitinta ir be galo kvapni.

4. Įpakuota stilingame tvirto plastiko indelyje su sandariai užsukamu metaliniu dangteliu.


Kiekis - 150 g

Kaina - 9 €

VERDIKTAS:



  Pažintimi su Nimfės" priemonėmis likau išties patenkinta. Net sunku įvardyti, kuri iš jų paliko stipresnį įspūdį - rožių kremo puta pavergė nuostabiu aromatu ir odai suteikiamu šilkinės odos efektu, o rožinio molio kaukė - efektingu porų sutraukimu. Atskirą dėmesį norėčiau atkreipti ir į išskirtinai gražias šių gaminių pakuotes - man ypač patiko subtiliai moteriškos produktų etiketės. Reziumė, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti, nes šie du Nimfės" gaminiai puoselėja ne tik kūną, bet ir sielą - yra tikima, jog saldžiai aštrus romantiškiausių pasaulio gėlių kvapas išlaisvina tyras emocijas, padeda susikaupti ir netgi kovoja su stresu.

Rožinio molio kaukę „Rožių žemė" bei rožių kremo putą „Roželė" įsigyti galite www.nimfe.lt

trečiadienis, lapkričio 25, 2015

Švarinamasis inkštirų valiklis CLEAN & CLEAR




  Tikriausiai nesuklysiu pasakydama, jog inkštirai yra didžiausi gražios, lygios, sveikos odos priešai. Vadinamieji „juodi taškeliai" nepasitenkinimą kelia ne tik jaunoms merginoms, bet ir subrendusioms moterims, nes atsiranda dėl užsikimšusių riebalinių liaukų. Kovoti su nepageidaujamais inkštirais, kaip teigia specialistai, galima dviem būdais - išoriškai, pašalinant odos riebalų perteklių, ir iš vidaus - subalansavus savo mitybą. Šiandien kviečiu susipažinti su priemone, giliai valančia poras - CLEAN & CLEAR švarinamuoju inkštirų valikliu. Ar jis išties toks efektyvus, kaip tikina gamintojai?




Švarinamojo inkštirų valiklio CLEAN & CLEAR privalumai:



 
1. Giliai valo poras.

2. Puikiai atlieką švarinamąją funkciją - nuvalo visus ant odos susikaupusius riebalus, nešvarumus, makiažo likučius, kurie ir yra laikomi inkštirų atsiradimo priežastimi.

3. Matizuoja odos blizgesį.

4. Kovoja su inkštirais ir neleidžia jiems atsirasti ateityje.

5. Sudėtyje nėra aliejaus.







Švarinamojo inkštirų valiklio CLEAN & CLEAR trūkumas:




 Nerekomenduočiau jautrios odos savininkėms - priemonė yra gan stipraus poveikio, todėl gali dirginti ar sausinti veido odą.



VERDIKTAS:




   Prieš naudodama CLEAN & CLEAR švarinamąjį inkštirų valiklį nepagailėjau laiko ir paskaitinėjau jį išbandžiusiųjų atsiliepimus. Tenka pripažinti, nuomonės gana kontroversiškos - vieni priemonei negaili pagyrų, o antri jį laiko absoliučiai neveiksmingu. Aš, išbandžiusi bene populiariausią CLEAN & CLEAR produktą, galiu pasakyti, jog jis efektyviai kovoja su inkštirais, tačiau norimiems rezultatams pasiekti prireiks nemažai laiko. Teigiamą priemonės poveikį pastebėjau tik praėjus kelioms savaitėms po reguliaraus jos naudojimo, tačiau dabar plika akimi regiu, kaip gerėja mano odos būklė. Taigi skeptikams, teigiantiems, jog  CLEAN & CLEAR  gaminys neveiksmingas, galiu paprieštarauti - pamėginkite švarinamąjį inkštirų valiklį panaudoti ilgėliau ir ilgainiui galėsite džiaugtis rezultatais. Šį produktą rekomenduoju išbandyti riebios ir mišrios odos savininkėms, norinčioms atsikratyti nepageidaujamų „juodų taškelių". Man jis padėjo, labai tikiuosi, kad pagelbės ir Jums.

Naudojimas: valikliu suvilgytu vatos tamponu ar servetėle valykite veido, kaklo odą tiek dažnai, kiek reikia. Maksimaliam efektui pasiekti naudokite priemonę kasdien.

Talpa - 200 ml

Kaina - 5,54 €

Įsigyti galite EUROKOS parduotuvėse.

pirmadienis, lapkričio 23, 2015

Leilos ANTI-ACNE veido kremas, ANTI-ACNE prausiklis 3in1 bei stangrinamasis paakių kremas



 Jei paklaustumėte, kokia, mano nuomone, yra lygios, sveikos ir gaiviai švytinčios odos paslaptis, atsakyčiau, jog priemonės, tiksliai parinktos pagal veido tipą. Tik kaip atrasti tas vieninteles - juk gaminių, skirtų sausai, normaliai, riebiai, mišriai, jautriai odai, šiomis dienomis be proto daug? Noriu palengvinti Jums užduotį ir pristatyti 100% kokybišką, natūralią, šviežią lietuvišką kosmetikos liniją Leila, kuri sukurta puoselėti ir išsaugoti grožį. Šį kartą rampų šviesoje - ANTI-ACNE veido kremas, ANTI-ACNE prausiklis 3in1 bei stangrinamasis paakių kremas. Žiūrim, ką turim!




ANTI-ACNE Prausiklis+Šveitiklis+Kaukė




1. Pirmasis pliusas šiam prausikliui keliauja už pakuotę - tūbelė tvirta, kokybiška, užsukama dailiu sidabriniu kamštuku.

2. Giliai valo poras.

3. Nesausina veido odos.

4. Be galo skaniai kvepia - aromatą įvardyčiau kaip cinamono ir imbiero duetą.

5. Nuprausus veidą su ANTI-ACNE prausikliu oda tampa itin švelni ir minkšta, nes priemonės sudėtyje yra itin mažų šveičiamųjų dalelių.



Naudojimas: Prausdami veidą, sukamaisiais judesiais ghasulo pasta švelniai įtrinkite šlapią odą ir nuplaukite vandeniu. Darydami kaukę, ghasoulo pastą storu sluoksniu užtepkite ant šlapio veido, palaikykite apie 10 min., kad ji nesudžiūtų, ir nuplaukite vandeniu. Prieš naudojimą suplakite.

Talpa - 50 ml

Kaina - 7.85€



ANTI-ACNE veido kremas




1. Valo poras ir inkštirus.

2. Normalizuoja odos riebalų apykaitą.

3. Suteikia odai gaivumo, tamprumo, elastingumo, ją nuramina.

4. Sudėtyje yra alavijo bei žaliosios arbatos ekstrakto, kuris turi antiseptinių bei valomųjų savybių.

5. Gaivaus aromato.

6. Lengvos tekstūros - lengvai, tolygiai tepasi bei greitai įsigeria.

7. Nepalieka riebumo pojūčio.

8. Patogus buteliukas su dozatoriumi.

Talpa - 30 ml

Kaina - 7.15€



Stangrinamasis paakių kremas




1. Efektyviai drėkina paakių odą.

2. Mažina nuovargio žymes.

3. Subtilaus, malonaus aromato.

4. Atstato odos stangrumą ir elastingumą.

5. Skalsus, ilgam užtenka.

6. Greitai įsigeria.

7. Nepalieka riebumo pojūčio.

8. Patogus buteliukas su dozatoriumi.

Talpa - 15 ml

Kaina - 7.21€


VERDIKTAS:



 Įsitikinau, jog ne veltui sakoma „Rinkis prekę lietuvišką" - pasirinkau ir tikrai nenusivyliau! Man ypač patinka ANTI-ACNE 3in1 prausiklis - kiekvieną kartą, naudodama ghasoulo pastą, po procedūros lieku nustebinta veido švelnumu. Galiu pasakyti, jog visų trijų produktų aprašymai, pateikti gamintojų internetiniame puslapyje, idealiai atitinka tikrovę - kiekvienas priemones apibūdinantis žodis - lyg šūvis į dešimtuką. Todėl, jei esate mišrios/riebios odos savininkė, labai rekomenduoju išmėginti ANTI-ACNE gaminių seriją, o toms, kurios ieško kremuko paakių odai - siūlau pabandyti Leilos stangrinamąjį.  Lietuviška, natūralu, kokybiška ir efektyvu - ar kas gali būti geriau?!

Apžvalgoje minėtas priemones įsigyti galite www.auksinesaule.lt