šeštadienis, kovo 28, 2015

VIVI kūno kremas GRAPEFRUIT




 Nors apie VIVI kosmetiką teko girdėti ne kartą, galimybė išbandyti šios linijos produkciją pasitaikė tik dabar. VIVI, pristatanti save kaip lietuvišką, natūralią, biologiškai aktyvią produkciją, modernioje laboratorijoje pagamintą tik iš ekologiškų ar natūralios kilmės ingredientų, sudomino mane išskirtiniu ir itin elegantišku pakuočių dizainu, puikiais pirkusių atsiliepimais bei plačiu prekių asortimentu (VIVI parduotuvėje galima rasti priemonių ne tik plaukų, veido bei kūno odos, bet ir namų priežiūrai). Mano pirmasis išbandytas šios linijos produktas – drėkinamasis kūno kremas GRAPEFRUIT - itin tiko ir patiko, todėl noriu pasidalinti savo įspūdžiais su Jumis.



Ką apie šį kremą sako gamintojai?



 Drėkinančiojo kūno kremo sudėtyje esantys abrikosų, avokadų, kakavos, migdolų ir vynuogių sėklų aliejai maitina, o pieno rūgštis ir natūralus betainas (iš burokėlių) drėkina odą. Greipfrutų etelinis aliejus suteikia malonų kvapą, žvalina ir kelia nuotaiką. 




VIVI kūno kremo GRAPEFRUIT privalumai:




1. Labai greitai susigeria.

2. Malonus greipfrutų kvapas (nors ne itin mėgstu egzotiškų vaisių aromatą, šis neerzina ir skaniai kvepia).

3. Nepalieka riebumo pojūčio.

4. Maitina, minkština ir puikiai drėkina odą.

5. Patogi pakuotė.




VIVI kūno kremo GRAPEFRUIT trūkumai:





 Vienintelis kremo minusas – pernelyg skysta tekstūra.  Juo kiek sunku naudotis, nes paspaudus tūbelę kremas neretai išbėga per kraštus.



VERDIKTAS:




  Šiuo kremu likau išties labai patenkinta, nes jis atitiko visus mano odos poreikius. Nors kiek brangokas (100 g tūbelės kaina – 7,50 €) atitinka kainos ir kokybės santykį, o ir naudojasi tikrai taupiai. Drįsčiau teigti, kad VIVI kūno kremas GRAPEFRUIT kone geriausias iš visų drėkinamųjų kremų, kuriuos teko naudoti per visą savo gyvenimą, todėl jį stipriai rekomenduoju visoms ypatingos drėgmės reikalaujančios kūno odos savininkėms.

Šį greipfrutais kvepiantį kremuką įsigyti galite www.vivi.lt